184,75 km gelopen!

We zijn trots om te melden dat de sponsorloop op GBS De Krekel een groot succes was! Onze leerlingen en het hele schoolteam trokken hun sportiefste outfits aan en liepen rondjes om geld in te zamelen voor de verfraaiing van de speelplaats.

Het was een namiddag vol activiteiten en beweging, waarbij iedereen het beste van zichzelf gaf. Het zonnetje kwam zelfs tevoorschijn om onze leerlingen aan te moedigen, wat sommigen nog een extra boost gaf.

Onze kleuters hadden de kans om hun fietsvaardigheden te tonen op een uitdagend fietsparcours. Ze manoeuvreerden behendig door de bochten en over de hobbels, wat zorgde voor heel wat opwinding en plezier.

Bij juf Sofie Valcks konden de kinderen hun danskunsten aanscherpen tijdens een boeiende dansinitiatie. De ritmische bewegingen en vrolijke muziek brachten een glimlach op ieders gezicht.

Voor de voetballiefhebbers was er een korte voetbaltraining georganiseerd door KVV Zelzate. Onze jonge voetballers konden hun traptechniek en balcontrole oefenen, wat zorgde voor heel wat sportieve actie.

En last but not least, was er een heus klimparcours in onze turnzaal. De kinderen klommen, sprongen en zwierden door de zaal, wat zorgde voor heel wat avontuur en uitdaging.

Kortom, het was een namiddag waarop heel de school in beweging was. We zijn fier op de inzet van al onze leerlingen en kijken uit naar nog meer van dit soort initiatieven!

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit evenement. Uw steun betekent veel voor ons en we kijken ernaar uit om de speelplaats te verfraaien met de opgehaalde fondsen.

Het team van GBS De Krekel